srijeda, 23. svibnja 2012.

Estoniju napadaju Jelavić i Mandžukić, Perišića i Kranjčara čeka - klupa



Ispred Pletikose igrat će obrambena četvorka Vida, Ćorluka, Šimunić i Strinić, organizacija igre povjerena je Modriću, Rakitiću, Dujmoviću i Srni

U utorak je Slaven Bilić na treningu podijelio markere igračima koji će u petak započeti utakmicu s Estonijom.
Ispred Pletikose igrat će obrambena četvorka Vida, Ćorluka, Šimunić i Strinić, organizacija igre povjerena je Modriću, Rakitiću, Dujmoviću i Srni, a napad predvode Jelavić i Mandžukić.



Perišić umjesto Rakitića


Tijekom sparinga izbornik je uvodio u momčad iSchildenfelda (umjesto Šimunića) te Perišića(zamijenio Rakitića). Izvan fokusa zasad ostaju neki zaslužni starosjedioci poput Kranjčara, tek oporavljenog Eduarda ili Vukojevića koji se posljednjih mjeseci preselio na margine momčadi.
Na istom je kursu i Eduardo koji se nakon mjesec i pol dana terapija vratio punom intenzitetu treninga. Nije nezadovoljan sezonom u Šahtjoru.- Na kraju sam skupio pristojnu kvotu nastupa s obzirom na puno rotacija. U klubu su zadovoljni i nemam razloga razmišljati o promjeni. Sada se uzpomoć Miljenka Raka moram pripremiti i čekatipriliku. Džoker? Baš se i ne bih radovao toj ulozi jer to bi značilo da je momčad u lošem položaju…- Bitno je ono što će se događati u Poljskoj. Spremam se za Irsku, Italiju i Španjolsku, bit će do tada uvježbavanja raznih formacija, rotiranja itd. Na Euru nas čekaju tri teške utakmice u samo sedam-osam dana, bitan je svaki nogometaš - kažeVukojević.
Dok slaže kombinacije za proboj prema četvrtfinalu, dvojac hrvatskih legionara u Ukrajini hvali napore domaćina.
- Uvjeravam navijače da ne trebaju imati predrasuda prema Ukrajini. Istina je da je bilo malo iščašenog ponašanja, mislim na hotelske cijene koje su odletjele u nebo, ali ozbiljnije probleme u Ukrajini ne očekujem - kaže Ognjen Vukojević, već petu godinu stanovnik Kijeva.

Nema komentara: